Teploměr na maso je určen nejen pro domácí použití, ale i pro profesionální kuchaře. Kdykoli spolehlivě informuje o vnitřní teplotě masa. Lze jej snadno použít ke kontrole teploty různých druhů masa, jako je pečeně, koleno, hřbet, kachna, sele, krůta atd.
Teploměr na maso je určen nejen pro domácí použití, ale i pro profesionální kuchaře. Kdykoli spolehlivě informuje o vnitřní teplotě masa. Lze jej snadno použít ke kontrole teploty různých druhů masa, jako je pečeně, koleno, hřbet, kachna, sele, krůta atd. Jehlový teploměr na maso je určen nejen pro domácí použití, ale i pro profesionální kuchaře. Kdykoli spolehlivě informuje o vnitřní teplotě masa. Lze jej snadno použít ke kontrole teploty různých druhů masa, jako je pečeně, koleno, hřbet, kachna, sele, krůta atd. Díky analogovému teploměru na maso je vždy dosaženo jedinečné konzistence masa. Je vybaven velmi praktickými symboly pro optimální teplotu pečení pro konkrétní druh masa - telecí, hovězí, skopové, vepřové, drůbeží. Je vyroben z nerezové oceli, má velký, dobře viditelný červený indikátor, široký teplotní rozsah, dlouhou sondu. Určeno pro použití v troubě při pečení, grilování nebo uzení masa.
Délka sondy: 130 mm
Průměr sondy: 3,9 mm
Teplotní rozsah: 0 - 120 °C
Celkové rozměry (ØxH): 54 x 140 mm
Hmotnost: 30 g
Teploměr na maso je určen nejen pro domácí použití, ale i pro profesionální kuchaře. Kdykoli spolehlivě informuje o vnitřní teplotě masa. Lze jej snadno použít ke kontrole teploty různých druhů masa, jako je pečeně, koleno, hřbet, kachna, sele, krůta atd.