Gril s udírnou na dřevo nebo uhlí. Vanička na odkapávající sádlo, pochromovaná mřížka, teploměr, háky na zavěšení masa nebo ryb, přívod vzduchu. Vestavěný teploměr pro uzení za studena, tepla nebo horká.
Gril s udírnou na dřevo nebo uhlí. Vanička na odkapávající sádlo, pochromovaná mřížka, teploměr, háky na zavěšení masa nebo ryb, přívod vzduchu. Vestavěný teploměr pro uzení za studena, tepla nebo horká. BBQ gril s udírnou Oslo Gril s udírnou na dřevo nebo uhlí. Vanička na odkapávající sádlo, pochromovaná mřížka, teploměr, háky na zavěšení masa nebo ryb, přívod vzduchu. Vestavěný teploměr pro uzení za studena, tepla nebo horká. Pro studené uzení je vhodná teplota 15 - 25 °C, uzení za tepla 25 - 50 °C a uzení za horká 50 - 90 °C. Steak, klobásu nebo drůbež můžete grilovat obvyklým způsobem. Spodní a odkapávací vanička (ØxV): 365 x 81 mm 2x rošt s mřížkou Ø: 370 mm Mřížka na uhlí Ø: 250 mm Výška bez víka: 600 mm Výška grilu: 575 mm Rozměry (DxŠxV): 42 : 5,6 kg
Gril s udírnou na dřevo nebo uhlí. Vanička na odkapávající sádlo, pochromovaná mřížka, teploměr, háky na zavěšení masa nebo ryb, přívod vzduchu. Vestavěný teploměr pro uzení za studena, tepla nebo horká.