Kategorie obchodů

Speciální nabídky

Speciální nabídky
Všechny prodejní produkty
NOVINKA

Vakuový nástavec G21 Vortex

523 Kč
,
5/ 5
Vč. DPH
Vakuovací nástavec G21 Vortex je revoluční novinka, která vám umožní připravit dokonale hladké koktejly, krémové polévky, dětskou výživu, másla a další mixované pokrmy bez nežádoucích vzduchových bublin. Dopřejte si to nejlepší na trhu s mixéry.
79915
Množství
100 na sklade

Jste milovníky koktejlů, krémových polévek a dalších míchaných nápojů? pokrmů? Je mixér Perfect smoothie chloubou vaší kuchyňské linky? Vitality, Smart smoothie Vitality, Excellent nebo Perfection od společnosti G21? Pak určitě musíte vyzkoušet vakuové mixování. Máme pro vás vyzkoušeli a je to zdravá bomba!

Vakuový nástavec G21 Vortex je revoluční novinkou, která se vyznačuje tím, že který připravíte dokonale hladké smoothie, krémové polévky, přesnídávky, koktejly, smoothie, koktejly, smoothie, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly, koktejly. a další mixované pokrmy. V rozmixované směsi nenajdete nic z následujícího žádné nežádoucí vzduchové bubliny, které by oddělovaly jednotlivé složky složek. Připravte si dokonalou hladkou směs svých oblíbených chutí, která jemně pohladí váš jazyk.

Blender G21 Perfect smoothie Vitality a vákuovací nástavec G21 Vortex

Proč mixovat ve vakuu?

Mixování ve vakuu je nejzdravější a nejchutnější způsob mixování. Při mixování ve vakuu se do směsi nedostane žádný vzduch, takže nedochází k žádnému znečištění. oddělování jednotlivých složek. Navíc po mixování ve vakuu se potraviny neoxidují tak rychle, takže vaše oblíbené koktejly vydrží déle. čerstvější. Mixy a nápoje můžete připravovat i několik hodin v kuse hodin předem, aniž by ztratily svou čerstvost, původní chuť nebo barvu.

Smoothie vyrobené  pomocou vákuovacieho nástavca G21 Vortex

Jak na to? Rychle a snadno!

Naplňte nádobu mixéru G21 potravinami, nasaďte víko Vortex a. stiskněte tlačítko pro zapnutí. Poté zapněte mixér a zapněte mixér, poté zapněte mixér a zapněte mixér. Vortex se automaticky vypne. Poté mixujte svůj koktejl nebo polévku jako obvykle. Až budete hotovi mixování, můžete směs uložit do vakuové nádoby nebo otevřít nádobu vzduchový uzávěr na horní straně vakuovacího nástavce a otevřít nádobu. Sejmout víko mixéru. Výsledkem je dokonale rozmixovaná hladká směs bez nežádoucích vzduchových bublin. Užijte si to!

Vákuovací nástavec G21 Vortex

Specifikace

  • Brand.
  • Model.
  • Určení: Nástavec pro vysávání
  • Maximální podtlak: 50 KPa
  • Materiál: plast
  • Kompatibilita: G21 Perfect smoothie Vitality, G21 Smart smoothie Vitality, G21 Perfection, G21 Excellent
  • Napájení: 4 x baterie AA (nejsou součástí dodávky)
  • Hmotnost: 0,3 kg
360fly
60081485
8595627418632