

Jak žít zdravě, aniž byste přišli o svá oblíbená jídla? Pořiďte si multifunkční horkovzdušnou fritézu G21 Innovation, která dokáže nejen smažit a zdravě vařit, ale také grilovat v páře! Nehodí se jen na hranolky, řízky či nebo smažený sýr či grilované klobásy, nemusíte se vzdávat. Prostě je budete mít díky horkovzdušnému fritování, vaření v páře nebo smažení v páře. jednodušší a zdravější.
Při vývoji fritézy Innovation 3 v 1 jsme dbali na to, abychom splnili nejdůležitější požadavky na kritérií, kterými byste se měli při výběru řídit:
Horkovzdušná fritéza, parní vařič a gril v jednom provedení tak splňují požadavky na požadavky nejnáročnějších uživatelů a připraví všechny vaše oblíbené pokrmy. tím nejzdravějším možným způsobem.
Můžete využít přednastavené programy:
u0026nbsp;
Nebo si zvolte vlastní nastavení, které připraví váš oblíbený pokrm přímo. přizpůsobené. Velkým pomocníkem vám bude také časovač nebo funkce odloženého startu, takže na vás po návratu z práce bude čekat čerstvě připravený oběd nebo večeře. výletu nebo z práce. Díky časovači s odloženým startem můžete připravovat pokrmy můžete také naplánovat jídlo podle dalších pokrmů, které se chystáte servírovat - hranolky. se začnou připravovat, až bude maso v troubě dříve, než se dopeče, a podobně.
Velkou výhodou horkovzdušné fritézy je minimální množství oleje potřebného ke smažení. který potřebujete pro smažení a fritování. V porovnání s několika litry, kterými se dříve plnily běžné fritovací hrnce, můžete nyní k přípravě hranolků a dalších smažených či fritovacích pokrmů použít několik litrů smažených pokrmů a dalších smažených jídel, stačí pouze jedna lžíce. Už nemusíte větrat byt od od připáleného tuku ani se nemusíte obtěžovat s čištěním fritézy.
TIP: Používejte fritovací olej s vyšším bodem vzplanutí - např. řepkový olej se přepálí (240 °C), rafinovaný kokosový olej, kukuřičný olej nebo olej z kukuřičných ořechů (např. slunečnicový olej (232 °C) nebo rýžový olej (215 °C).
Smažení v páře je zdravou alternativou ke smažení, která zachovává živiny v mase, rybách a produktech. Takto připravené potraviny se nejen chutnější než konvenční příprava, ale také mnohem zdravější.
Díky svým pokročilým funkcím nahradí fritéza G21 Innovation několik kuchyňských zařízení. spotřebičů. Již nemusíte kupovat parní hrnec nebo rýžovar, nahradí také kontaktní gril, můžete se zbavit své staré fritézy.
G21 Inovation připraví dokonale uvařenou rýži al dente ve dvou krocích -. Nejprve při vyšší teplotě páry (100 °C), kterou po necelé půlhodině sníží na 80 °C. Pak se rýže vaří v páře. °C. Uvaří zeleninu tak, aby byla stále čerstvá, voňavá a chutná.
A pečené kuřecí čtvrtky nebo stehna? Takovou dobrotu jste ještě nikdy nejedli. Nejdříve se smaží/smaží v páře. při teplotě 200 °C, pak se fritéza přepne z páry na horký vzduch. Křupavá kůrka a šťavnaté maso vás ohromí.
Fritézu G21 Inovation 3 v 1 jsme vyrobili s důrazem na detail. Její ovládací prvky je snadné a pohodlné. Teplotu a čas nastavíte buď kliknutím, nebo zvolením možnosti jeden ze 6 programů.
Funkce odloženého startu usnadňuje logistiku díky správnému načasování pokrmu. když se vrátíte z práce nebo z výletu.
A během přípravy můžete nahlížet pod pokličku, aniž by došlo k ukončení cyklu vaření nebo smažení - protože vysoce kvalitní těsnicí víko je vyrobeno z odolného skla. Můžete tak vidět barvu hranolek, zlatavost kuřecí kůrky nebo aktuální stav rýže. lze zkontrolovat pohledem.
Konzultovali jsme s šéfkuchaři, zkoumali jsme zkušenosti ostatních uživatelů a vybavili jsme fritézu G21 Innovation 5. litrů, která pojme dostatek surovin pro přípravu rodinného oběda. Bez vaření na etapy, stejně jako kousky kuřete.
Už tedy nemusíte dělat lívance po dvou, po třech, hranolky po jednom, nebo porce nebo steaky na etapy, kdy jedna osoba jí a druhá čeká.
V parní fritéze Inovation od společnosti G21 můžete připravovat např. Plnou všechnapotřebná jídla najednou.
O snadném používání jsme se již zmínili, ale víte, jakými šikovnými vychytávkami disponuje? G21 Innovation má více?