Kategorie obchodů

Speciální nabídky

Speciální nabídky
Všechny prodejní produkty
NOVINKA

Vakuová fólie G21 role 20 x 600 cm 2 ks

255 Kč
,
5/ 5
Vč. DPH
Vakuová fólie v roli, šířka 20 cm, délka 6 m, 2 role v balení. Univerzální fólie pro vysavače G21 Onyx, G21 Jade a další vysavače do šířky 28 cm. Pro vakuování sous-vide a prodloužení trvanlivosti potravin.
79942

Pevná potravinářská fólie G21 v roli o délce 6 m a šířce 20 cm je díky své vysoké pevnosti a kvalitnímu provedení vhodná nejen pro k prodloužení trvanlivosti potravin vakuováním a skladováním v chladničce nebo v mrazničce. v chladničce nebo mrazničce, ale můžete ji použít i pro vakuování surovin pro přípravu pokrmů sous-vide. vaření.

Kvalitní materiál, pevné spojení

Velkou výhodou role vakuovací fólie G21 je, že se používá jako zdravotně nezávadná. bezpečný materiál a také silný a poctivý široký svár. To zaručuje, že se fólie během používání neprotrhne a že zabalené Potraviny můžete bezpečně zpracovávat při vaření sous-vide. Zároveň budou mít delší trvanlivost při skladování v chladničce nebo v mrazničce. mrazáku.

Vákuovacie vrecká a fólie pre vákuovacie zváračky G21 Nefrit a G21 Onyx. Zavákuované mäso a zelenina.

Povrch fólie

Kvalitní fólie G21 jsme opatřili dvojitou povrchovou úpravou pro větší všestrannost. povrch. Vnější povrch je z jedné strany hladký a z druhé strany druhé straně, takže můžete fólii používat ve všech typech vysavačích (pokud odpovídají jejich velikosti).

Vnitřní povrch je řešen stejně - na jedné straně je jemně vroubkovaný, takže můžete použít fólii do vysavače G21 nejen k vysávání pevných nebo sypkých surovin, ale také k balení. marinovaných surovin. Pokud by byla vnitřní strana hladká, vysávala by se. marinovací tekutinu spolu se vzduchem, což není úplně vhodné. nežádoucí.

Díky vroubkování na jedné vnitřní straně fólie se však marinovací tekutina může dostat do se marinovací tekutina jemně a rovnoměrně rozprostře po povrchu a marinované maso nebo maso se tak dostane do marinády. nebo zelenina jsou tak dokonale nasáklé všemi vůněmi z marinády.

Nastavitelná délka podle potřeby

Výhodou vakuové role fólie G21 je její všestranné použití a nastavitelná délka podle potřeby. Na rozdíl od vakuových sáčků můžete určit a zkrátit délku vakuové role pro každou surovinu. Vlastní délku fólie na míru.

Pokud máte vakuovou svářečku G21 Nefrit se zásobníkem na fólii a vestavěnou řezačkou, je použití vakuovací fólie v roli ještě jednodušší - můžete ji použít i na jiné účely. můžete délku fólie upravit pomocí řezačky.

Hlavní výhody vakuové fólie G21 20 x 600 cm

  • vysoce kvalitní a zdravotně nezávadný materiál
  • vysoká pevnost materiálu, která umožňuje použití fólie i pro sous-vide vaření
  • vlastní nastavení délky podle aktuální potřeby
  • spolehlivý, pevný a široký spoj

Specifikace

  • Šířka: 20 cm
  • Délka: 600 cm
  • Tloušťka fólie: 75 µm
  • Hmotnost: 0,2 kg
  • Rozměry balení: 210 x 135 x 70 mm
  • Hmotnost balení: 0,48 kg

Obsah balení

  1. 2 ks role 20 x 600 cm
360fly
600950
8595627420475