Kategorie obchodů

Speciální nabídky

Speciální nabídky
Všechny prodejní produkty
NOVINKA

Vakuová fólie G21 kapsy 28 x 40 cm 100 ks

584 Kč
,
5/ 5
Vč. DPH
Vakuová fólie v sáčcích 28 x 40 cm v balení po 100 sáčcích. Praktické univerzální použití ve vysavačích G21 Onyx, G21 Jade a dalších vysavačích do šířky 28 cm. Pro vakuování sous-vide a prodloužení trvanlivosti potravin.
79945

Vakuové sáčky G21 o rozměrech 28 x 40 cm jsou díky svým. vysoké pevnosti a kvalitní konstrukci vhodné nejen pro rozšíření trvanlivosti potravin vakuováním a jejich skladováním v chladničce nebo v mrazničce. mrazáku, ale můžete je použít i k vakuování surovin pro vaření metodou sous-vide.

Kvalitní materiál, pevné spoje

Velkou výhodou vakuovacích sáčků G21 je způsob použití zdravotní nezávadnost bezpečný materiál, stejně jako silné a poctivé široké sváry. Pokud používáte vakuovací svářečku s dvojitým svárem. G21 Onyx nebo G21 Jade, máte jistotu, že se sáček při používání nezhroutí. a vakuované potraviny můžete bezpečně zpracovávat metodou sous-vide. vaření. Zároveň budou mít delší trvanlivost při skladování v chladničce. nebo mrazáku.

Vákuovacie sáčky a fólie pre vákuovacie zváračky G21 Nefrit a G21 Onyx. Zavákuované mäso a zelenina.

Povrch fólie

Kvalitní fólie G21 jsme opatřili dvojitou povrchovou úpravou pro větší všestrannost. povrch. Vnější povrch je z jedné strany hladký a z druhé strany druhé straně, takže fólii můžete používat ve všech typech vysavačích (pokud odpovídají jejich velikosti).

Vnitřní povrch je řešen stejně - na jedné straně je jemně vroubkovaný, takže můžete použít fólii do vysavače G21 nejen k vysávání pevných nebo sypkých surovin, ale také k balení. marinovaných surovin. Pokud by byla vnitřní strana hladká, vysávala by se. marinovací tekutinu spolu se vzduchem, což není úplně vhodné. nežádoucí.

Díky vroubkování na jedné vnitřní straně fólie se však marinovací tekutina dostane do fólie i v případě, že se marinování se marinovací tekutina jemně a rovnoměrně rozprostře po povrchu a marinované maso nebo maso se tak dostane do marinády. nebo zelenina jsou tak dokonale nasáklé všemi vůněmi z marinády.

Snadné použití, snadná manipulace

Výhodou vakuových sáčků G21 je jejich snadné použití a jednoduchá manipulace. manipulace. Po odsátí vložte suroviny do otvoru sáčku s vakuovačkou. Po vysátí vzduchu vakuovačku pevně zavařte.

Hlavní výhody vakuovacích sáčků G21 28 x 40 cm

  • vysoce kvalitní a netoxický materiál
  • vysoká pevnost materiálu, která umožňuje použití sáčku i pro sous-vide vaření
  • snadná a rychlá manipulace
  • spolehlivé, pevné a široké spoje
  • možnost opakovaného použití

Specifikace

  • Šířka sáčku: 28 cm
  • Délka sáčku: 40 cm
  • Tloušťka fólie: 75 µm
  • Počet sáčků: 100 ks
  • Rozměry balení: 410 x 295 x 50 mm
  • Hmotnost balení: 1,8 kg
360fly
600965
8595627420505