

Vakuová nádoba na potraviny G21 má mnoho výhod. Uchovává suroviny déle čerstvé a svěží, čímž se prodlužuje jejich trvanlivost bez ztráty jejich konzistence, chuti nebo vůně. Vakuovací kanystr můžete použít také pro marinování, které bude díky vakuu intenzivnější a účinnější.
Vakuová nádoba G21 na marinování a pro marinování a prodloužení trvanlivosti potravin má praktický čtvercový tvar, takže se dobře snadno skladovat. Vyrobili jsme ji ze zdravotně nezávadného materiálu BPA Free plastu s vysokou odolností a stabilitou. Důležité je také víko s otvorem pro vakuování, které dokonale těsní a zabraňuje vzniku přístupu vzduchu k vakuovaným přísadám.
Díky vakuu působí na marinované maso podtlak, který uvolňuje póry. Díky tomu se marináda dostane hlouběji pod povrch a maso nebo jiné marinované ingredience se mohou dostat do větší hloubky. získají lepší a výraznější chuť a vůni. Ve vakuu se navíc výrazně zkracuje doba potřebná k marinování. Maso marinované v marinované ve vakuu je chutnější, šťavnatější a křehčí. Pokud se marinuje ve vakuu použijete přístroj G21 Nefrit se speciální funkcí marinování. (opakovanou změnou tlaku umožňuje ještě lepší působení marinovací směsi), zaznamenáte a oceníte výrazný rozdíl již při prvním ochutnání.
Výhodou vakuových dóz G21 o objemu 1,4 l je jejich snadné použití a jednoduchá manipulace. Snadná manipulace. Vložte surovinu do nádoby, zavřete víko a použijte vakuum, vzduch se odsaje pomocí vakuové pumpy připojené k vakuovému otvoru ve víku. Po uzavření otvoru vložte nádobu s vakuovaným ovocem, zeleninou nebo jinými potravinami do chladničky. Při marinování masa nebo zeleniny ve vakuu vkládejte ingredience do před zabalením důkladně obalit nebo namočit do marinády. Ostatní postup zůstává stejný.