Kategorie obchodů

Speciální nabídky

Speciální nabídky
Všechny prodejní produkty
NOVINKA

Kovová brčka G21 BeEco Classic 6 ks stříbrná, rovná + čisticí kartáček

133 Kč
,
5/ 5
Vč. DPH
Rovná brčka na pití G21 z nerezové oceli o průměru 6 mm, délce 21,5 cm a se zaoblenými okraji jsou ekologická, přenosná, elegantní a opakovaně použitelná. Sada 6 kusů + čisticí kartáček, stylové balení.
79960

Kupte si elegantní, odolná, stylová a především ekologická brčka na pití. z nerezové oceli. V sadě najdete 6 rovných brček z nerezové oceli od společnosti G21. BeEco Classic s průměrem 6 mm a délkou 21,5 cm a čisticí kartáček. Nabízíme také brčka zakřivená, můžete si je prohlédnout zde.

Nerezová brčka na pití mají několik zásadních výhod:

  • Jsou určena pro opakované použití
  • Kovová brčka se snadno čistí
  • Nerezová brčka na pití můžete bezpečně brát všude s sebou
  • brčka jsou vroubkovaná pro lepší uchopení
  • Díky zaobleným okrajům je pití s brčky beEco příjemnější
  • Jsou odolnější a praktičtější než jiné plastové alternativy brček
  • Jsou elegantní a stylová, skvěle se hodí jako dárek
  • Používání brček z nerezové oceli znamená, že neznečišťujete životní prostředí ani nevytváříte zbytečný plastový odpad

Čím nahradit plastová brčka na pití? Pouze brčka z nerezové oceli

Nerezová brčka na pití jsou bezpečnější než jiné alternativy, jsou odolnější a snadněji se udržují. Čistí se mnohem lépe než brčka vyrobená z přírodních materiálů, můžete s sebou nosit brčko z nerezové oceli, aniž byste se museli bát, že se vám bude bez obav z jeho poškození. Kovové brčko na pití z nerezové oceli je také odolné proti zachycení pachy a chutě.

Kefa pre jednoduché čistenie slamky G21 beEco

Opakovaně použitelné, snadno se čistí, vysoká odolnost

Brčka na pití z nerezové oceli jsou tak odolná, že je můžete mýt i ve myčce nádobí. Protože však milujeme přírodu, doporučujeme je raději opláchnout. brčka ve vodě. K sadě 6 nerezových brček jsme přiložili dárek - praktický kartáček pro snadné čištění vnitřního povrchu kovového brčka.

Díky vysoké odolnosti brčka z nerezové oceli se nemusíte obávat jeho poškození. a můžete s ním pít studené i horké nápoje. Na rozdíl od plastových se nerozpouští.

Další výhody brček z nerezové oceli G21

Kovová brčka na pití vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli si můžete vzít s sebou na cesty Můžete si je vzít i do práce. Jsou také ideální pro pití nápojů z plechovek, protože díky brčku z nerezové oceli si můžete vychutnat ledové pití z plechovek. osvěžení v horkém dni, aniž byste se museli obávat, že budete mít v ústech dotýkat plechovky.

Stejně tak oceníte brčko z nerezové oceli, pokud máte malé děti. Děti rády pijí přes brčka, ale ta nejsou všude k dostání. Brčko z nerezové oceli jim poskytne můžete nabídnout v létě u vody a v zimě na horách je nemusíte. ani se obávat, že dítě brčko rozbije nebo poškodí.

Osviežujúci ľadový čaj s nerezovou slamkou G21 beEco

Kovová brčka na pití jsou šetrná k životnímu prostředí

Při výrobě plastových brček se uvolňují toxické chemické látky. a výparů. Tyto nebezpečné vedlejší produkty se nakonec dostaly do plastů. do životního prostředí a znečišťují ovzduší, vodu a půdu. Při špatné likvidaci plastů, jejich zbytky unikaly také do vodních toků a oceánů, čímž poškozovaly životní prostředí. vodní ekosystémy a živočichy.

Kovové brčko po použití nevyhodíte, ale znovu použijete. Nevyužívá se Žádný škodlivý plastový odpad, žádné další znečišťování přírody.

Specifikace

  • Materiál: nerezová ocel
  • Délka brčka: 21,5 cm
  • Průměr:r slámy: 6 mm
  • Barva: stříbrná

Obsah balení

  1. 6 rovných brček z nerezové oceli
  2. čisticí kartáček
360fly
6352100
8595627421496