Kategorie obchodů

Speciální nabídky

Speciální nabídky
Všechny prodejní produkty
NOVINKA

Krájecí deska G21 buk 350 x 250 x 25 mm

584 Kč
,
5/ 5
Vč. DPH
Obdélníkové prkénko o rozměrech 35 x 25 cm je vyrobeno z bukového dřeva a skvěle se hodí na krájení masa, zeleniny a dalších surovin. Vyrobeno v České republice.
79972

Každý dobrý kuchař ví, že bez kvalitního prkénka na krájení se neobejde. I když existují plastová, skleněná nebo keramická krájecí a servírovací prkénka, nejlepším materiálem pro opravdu kvalitní prkénka je dřevo.

Dřevěná lopatka - nejlepší volba pro krájení, řezání, porcování a porcování. krájení

Výše zmíněná skleněná nebo plastová prkénka na krájení se snadněji snadnější na údržbu, na krájení a porcování je stále nejlepší dřevěná lopatka. Krájení masa nebo krájení zeleniny a tvrdých surovin na dřevěném prkénku je šetrnější k nožům, protože dřevo netupí ostří. Krájecí prkénko je praktičtější při krájení masa paličkou.

Nakrájaná cibuľa na prkienku na krájanie G21 a ďalšie suroviny.

Špachtle z bukového dřeva je sázkou na jistotu.

Dřevěné lopatky se vyrábějí z různých druhů dřeva, máme např. DřevoG21 pro jeho skvělé vlastnosti. Na rozdíl od dubového dřeva nemá bukové dřevo v sobě žádnou hořkost, která by se mohla přenášet do jídlo, ani se tak snadno nebarví a nezmění barvu, jako je tomu např. u jasanové nebo lipové dřevo. Bukové dřevo je chuťově neutrální, tvrdé a odolné proti hnilobě. trvanlivá a přiměřeně hustá.

Nakorenené steaky s kosťou na doske na krájanie G21.

Jak pečovat o dřevěná prkénka

Aby vám dřevěné prkénko vydrželo co nejdéle, nemyjte ho v myčce nádobí nebo ani nečistěte mycími prostředky. Díky správné péči si dřevěné prkénkoudržíte v perfektním stavu bez použití chemických prostředků. Stačí, když proutí po každém použití udržujete v čistotě Prkénko můžete také vyčistit citronem šťávou nebo octem. Dřevěné prkénko je dobré čas od času naolejovat rostlinným olejem. nebo minerálním olejem, aby dřevo nevysychalo.

TIP: Dřevěnou lopatku můžete před krájením krvavého masa namočit. Krev a šťáva z masa se tak snadno nevsákne do dřeva.

Hlavní výhody

  • Vysoce kvalitní dřevěná lopatka na krájení
  • Chuťově neutrální bukové dřevo
  • Přírodní materiál, který je šetrný k ostří nožů
  • Vyrobeno v České republice

Specifikace

  • Materiál: bukové dřevo
  • Rozměry (š x v x h): 350 x 250 x 25 mm
  • Hmotnost: 1,6 kg
360fly
635432
8595627421533