

Chcete si dopřát ještě lepší grilované speciality? Máte plynový gril a chybí vám kouřová vůně typická pro grilování na dřevěném uhlí? Nebo chcete překvapit své hosty jedinečným chuťovým zážitkem? Tento na první pohled malý nenápadná "kovová krabička s otvory" posune vaše grilování na vyšší úroveň, přímo na úroveň mistrů grilu.
Důmyslně navržená nerezová krabička s víkem je naplněna dřevěným dřevem. třískami nebo dřevěnými štěpkami, uzavře se a vloží mezi hořáky plynového grilu, nebo na grilovací rošt grilu na dřevěné uhlí či elektrického grilu.
Po zavření víka grilu a jeho zahřátí se namočené dřevěné štěpky rozprostřou na grilovací plochu, která se štěpky začnou uvolňovat kouř, který zaplní prostor grilu a grilovaná maso, ryby nebo jiné speciality získají jedinečné kouřové aroma. Udírna G21 se skvěle hodí také k uzení sýrů, ovoce a zeleniny na grilu.
Udírna G21 s víkem je robustní a stabilní i při vysokých teplotách v grilu. uvnitř grilu. Vyrobili jsme ji z nerezové oceli a opatřili otvory ve spodní stěně a v horní části. ve víku. Díky těmto otvorům se kouř uvolňuje ven z boxu a vyplňuje vnitřní prostor grilu. prostor grilu.
u0026nbsp;Udírna G21 má kompaktní rozměry 23 x 9 cm a výšku 4 cm. a lze ji umístit mezi hořáky plynového grilu nebo na grilovací rošt grilu na dřevěné uhlí nebo grilu na dřevěné uhlí. elektrického grilu nebo grilu na grilování ji můžete snadno umístit.
Při grilování s udírnou mějte víko grilu vždy zavřené, abyste se kouř mohl cirkulovat uvnitř.
Namáčet, či nenamáčet? Před použitím doporučujeme dřevěné štěpky nebo štěpky namočené, aby se zabránilo tvorbě kouře a hoření štěpků. Po namočení od dřevěných štěpků důkladně vyždímejte tekutinu, štěpky, které jsou příliš mokré a štěpky, které jsou příliš mokré, se místo kouře jen zapaří.
Při výběru dřevěných štěpků, třísek nebo odřezků do udírny si můžete G21, máte velký prostor pro experimentování a objevování. Vyzkoušejte různé druhy dřeva, škála chutí je neuvěřitelná. Dřevěné štěpky nebo štěpky z zvlašských ořechů se hodí jak k hovězímu, tak k vepřovému masu. Kouř z ořechových třísek je silný a velmi aromatický.
Jablečné dřevo je ideální pro vepřové a drůbeží maso, jeho kouřové aroma je jemné a nasládlé.
Třešňové dřevo je skvělé a univerzální, hodí se na vepřové i hovězí maso, drůbež a zvěřinu. Má sladké a jemné aroma, které se dobře snoubí s ostatními dřevem.
Olšové dřevěné štěpky nebo lupínky jsou ideální k rybímu a drůbežímu masu. Jejich kouř je jemný a dodává masu sladkou chuť.