

Grilování na litinovém roštu dává pojmu "dokonalá delikatesa" nový rozměr. Jste hrdým majitelem plynového grilu značky California BBQ? G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajec, klobás, lilku, paprik a dalších letních pochoutek. kuchyně? Pak si určitě pořiďte litinovou grilovací desku G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě nikdy neměli.
Litina je jedním z nejodolnějších materiálů pro používaný ke grilování. Je vysoce odolná vůči vysokým teplotám a poškrábání. Na každé polovině litinového plátu je třeba jiný typ povrchu. Jedna polovina je hladká a využijete zejména ke grilování nakrájené zeleniny, vajec a dalších pokrmů. sýra. Druhá polovina s prohlubněmi je určena pro správné grilování steaků, větší zeleniny a ryb.
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na plynovém grilu? Zeleninu můžete na grilu grilovat, ale je třeba ji nakrájet na velké kousky. kousky, aby nespadly do ohně. Kromě toho takto grilovaná zelenina a nakonec budete svým hostům servírovat spíše sušené oplatky než šťavnaté, zdravé pochoutky. Litinová grilovací pánev je skvělým řešením. talíř. Zeleninu grilujte ve velkých kusech a nakrájenou na malé kousky v směsi. Buďte si jisti šťavnatou grilovanou zeleninovou směsí. budete se svými přáteli ještě dlouho.
Grilovaný steak také stojí za zmínku, ale při jeho přípravě se musí při jeho přípravě vyteče většina šťávy a maso zůstane trochu tvrdé. To se nestane, když ho budete grilovat na roštu! Při grilování steaků na litinovém zachováte v mase většinu šťávy. Tím získáte zlatavou barvu kůrčičku, ale uvnitř je maso křehké a šťavnaté.
Už jste maso marinovali a zeleninu nakrájeli? Pak připravte gril, rozehřejte litinový talíř, dejte ho do lednice, vychlaďte nápoje, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.