

Grilování na litinovém roštu dává pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým majitelem plynového grilu G21 Nevada BBQ? Při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha a vejce se vám sbíhají sliny, klobásy, lilky, papriky a další pochoutky z letní kuchyně? Pak si určitě pořídit litinovou grilovací desku G21. Šťavnatý steak, jaký jste ještě neměli.
Litina je jedním z nejodolnějších materiálů používaných ke grilování. používaný ke grilování. Je vysoce odolná vůči vysokým teplotám a poškrábání. Na každém polovině litinové desky máte jiný typ povrchu. Jedna polovina je hladká a bude sloužit především ke grilování nakrájené zeleniny, vajec a dalších pokrmů. sýra. Druhá polovina s prohlubněmi je určena ke správnému grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na plynovém grilu? Zeleninu můžete na grilu grilovat, ale musíte ji nakrájet na velké kusy, abyste ji aby nespadly do ohně. Kromě toho se takto grilovaná zelenina snadno připálí a skončí že svým hostům podáváte spíše vysušené oplatky než šťavnaté a zdravé pochoutky. Super Litinová grilovací deska je dokonalým řešením. Grilujte zeleninu ve velkých kusech a ve směsi nakrájejte na malé kousky. Buďte si jisti šťavnatou grilovanou zeleninovou směs, o které si budete s přáteli ještě dlouho povídat.
Grilovaný steak také stojí za zmínku, ale při jeho přípravě z Při jeho přípravě vyteče většina šťávy a maso zůstane trochu tvrdé. To se vám při grilování stane na roštu! Když grilujete steaky na litinovém roštu, maso si zachovává své vlastnosti. většinu šťávy. Díky tomu získáte na povrchu zlatavou, opečenou kůrčičku, ale vnitřek je maso křehké a šťavnaté.
Už jste maso marinovali a zeleninu nakrájeli? Pak si připravte gril, rozehřejte litinový rošt, vychlaďte nápoje, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři. pod širým nebem.